HIZI HAIR BADHOEVEDORP OPENT OP 4 OKTOBER

STILSTAAN IS GEEN OPTIE. Daarom openen we een prachtige nieuwe Hizi Hair salon in Badhoevedorp aan de Pa Verkuyllaan 29! Wellicht al een bekende plek voor mooi haar voor jou? Dat klopt, maar vanaf 4 oktober kan je hier de kwaliteit, professionaliteit en service van Hizi Hair verwachten. Welkom bij Hizi Hair Badhoevedorp!

José van der Velden is eigenaresse van de salon en opent daarmee haar 4e salon, naast Hizi Hair Amsterdam Buitenveldert, Mercatorplein en Tussenmeer. Fun fact: 1,5 week later gaat haar 5e salon open in Amsterdam aan de Ceintuurbaan!

“Ik vind het fantastisch om met al mijn medewerkers te groeien. Daarom heb ik twee salons tegelijk gekocht (Badhoevedorp & A’dam Ceintuurbaan). Why not?! Voor mij een hele uitdaging, maar ik houd daarvan: iets doen wat ik nog niet eerder heb gedaan. Vol vertrouwen de toekomst in, heerlijk! Natuurlijk is het ook spannend. Ik heb er twee nachten niet van geslapen, maar ik weet dat ik het kan en heb veel support vanuit mijn teams en vanuit Hizi Hair als franchisegever. Ik vind het belangrijk om hiermee een voorbeeld te zijn voor mijn medewerkers. Lead by example. Ik geniet er echt van wanneer zij ook doorgroeien 👏 Het hele proces van salons openen vind ik daarnaast ontzettend leuk. Nieuwe omgevingen ontdekken, nieuwe mensen ontmoeten en nieuwe skills ontwikkelen. Ik word daar helemaal happy van. Ik blijf dromen over eventuele volgende stappen: misschien een keer de grens over?”

Klaar voor een frisse coupe? Bel ons op 020 659 6775 om je afspraak te maken.

We kijken er heel erg naar uit je te zien 

Start typing and press Enter to search

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages