DÉ HAARTRENDS VAN DIT NAJAAR

Nieuwsgierig naar de trends voor het najaar 2018-2019? Welke kapsels zijn helemaal hot en hoe kun je je haar het beste stylen? Wij hebben onze favoriete trends voor je op een rijtje gezet.

MICRO BOB

Dit voorjaar zag je de micro bob al voorbij komen en ook dit najaar zet deze door. Heb je ‘m al? Houden dus! Je kunt deze coupe zowel stijl als met een lichte natuurlijke slag dragen.

microbob1
microbob3
microbob2

LANG HAAR MET SLAG

Heb jij lang haar en niet veel tijd of zin om er veel aan te doen? Dit is jouw trend. Lang haar met slag kun je eigenlijk vergelijken met een just-out-of-bed look, maar dan wel een stukje verzorgder.

langhaarmetslag3
langhaarmetslag2
langhaarmetslag1

THE MESSY BUN

De messy bun is een lekker snel en makkelijk knotje. Juist bij deze bun maakt het niet uit als er wat haartjes uitsteken. Dit maakt het juist leuk! Wil je zien hoe je deze Messy Bun maakt? Check dan onze vlog!

PONYTAIL

Natuurlijk hebben we ook nog een gewone paardenstaart. Maar dit najaar dragen we ‘m met een twist, bijvoorbeeld in elkaar gedraaid of gevlochten.

ponytail1
ponytail2
ponytail3

DE ZIJSCHEIDING

De midden- of zijscheiding. We zien ze veel, ook dit najaar. Vooral met een zijscheiding ben je on trend. Het geeft je coupe een speels effect en is vooral leuk met wat slag in je haar.

zijscheiding1
zijscheiding1

HAARACCESSOIRES

Sjaaltjes in je haar, diadeem (dan wel een dunne met steentjes), sierspeldjes en haarpiercings. Noem ze maar op. Je gaat ze veel zien dit najaar!

haaracc2
haaracc1
haar3cc2

CURLS FOR MEN

Mannen met krullen zitten dit najaar helemaal goed. Met de zijkant iets opgeschoren en de bovenkant wat langer ben je helemaal klaar voor dit najaar. Het enige dat je nodig hebt is een zachte paste. Deze kneed je door je haar en je bent good to go. Gebruik bijvoorbeeld onze Shine of Matte om jouw krullenbos de hele dag in model te houden.

2ec7711d5f22c6644fc3e6911ca74cca
1ce689a23e7c90f8be770c28ae3bd223

Wil je op de hoogte blijven van meer trends, acties en producten? 
Volg ons dan op Instagram & Facebook.

Start typing and press Enter to search

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages