HIZI HAIR SUMMERDEAL

HIZI HAIR SUMMERDEAL: 40% KORTING MET JOUW HIZI HAIR CARD

Summer is coming! Tijd om jou én onze Hizi Hair Producten in het zonnetje te zetten. Daarom geven we je vanaf vandaag tijdelijk 40% korting* op onze Hizi Hair Producten i.c.m. een Hizi Hair Card! Onze passie is niet voor niks om jou letterlijk en figuurlijk mooier te maken.

Naamloos-1

WELK HIZI HAIR PRODUCT PAST BIJ JOU?

BEACH SPRAY
Met de Beach Spray creëer je in een handomdraai een verleidelijke look die doet vermoeden dat jij rechtstreeks van het strand komt. Je haar toont casual, nonchalant, eventueel met wat lekkere beachwaves. Alsof de zeelucht nog in je haar zit.

PERFECT BLONDE
De Perfect Blonde is een zilvershampoo: maar niet zomaar één! Deze krachtpatser helpt alle geel- en warmtetonen uit je haar te laten verdwijnen. Bovendien biedt de shampoo ook een UV-bescherming.

THE SHINE
Deze styling-pasta is perfect om kort haar soepel te modelleren en van een glans effect te voorzien. In lang haar gebruik je The Shine vooral om accenten aan te brengen.

Dus ben jij op zoek naar perfect blonde, zomerse lokken? Een ultieme glans of een nonchalante beachlook? Zoek niet verder en ontvang nu tijdelijk 40% korting* op al onze  Hizi Hair verzorgings- en stylingstoppers. Ze zijn verkrijgbaar in al onze salons.

P.S. Heb jij nog geen Hizi Hair Card? Ontdek hier de voordelen!

*T/m 30-06-2019 i.c.m. je Hizi Hair Card en alleen geldig in onze salons.

Start typing and press Enter to search

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages