MAAR LIEFST 3 NIEUWE HIZI HAIR SALONS IN NOVEMBER

WE PAKKEN DOOR! Hizi Hair heeft de afgelopen tijd al flink wat salons mogen openen. In november verwelkomen we weer drie prachtige salons!

 Op 1 november opende Hizi Hair Maarssen in het winkelcentrum Bisonspoor. Franchisenemer Debbie van de Bilt-Jorna gaat deze uitdaging aan en opent met deze salon alweer haar 4e salon naast Hizi Hair Utrecht Troosterhof, Nieuwegein en De Meern.

“Wauw, 1 november opende ik mijn 4e Hizi Hair salon! Spannende tijd om een nieuwe zaak te openen…? Welnee! Met vol vertrouwen in de toekomst gaan we dit avontuur aan. Voor Hizi Hair Maarssen staat een super gemotiveerd team voor je klaar met enorm veel passie voor mooi haar. Als je ergens in gelooft is alles mogelijk 🤩

Op diezelfde datum gingen ook de deuren van Hizi Hair Hoogland open aan het Kraailandhof. Franchisenemer Anne-Christien start hiermee haar 4e Hizi Hair salon naast Hizi Hair Castricum, Baarn en Soest.

“Vol trots en met veel enthousiasme kan ik vertellen dat ik per 1 november, naast Hizi Hair Castricum, Baarn en Soest, mijn 4e Hizi Hair kapsalon ben gestart in Hoogland. De kapsalon bestaat al sinds 1989 en heeft een gemotiveerd team met deskundige medewerkers én een gezellige, toegankelijke sfeer met leuke en trouwe klanten. We zijn er helemaal klaar voor om door te gaan als Hizi Hair salon. Samen kom je verder!”

Tot slot openen we op 20 november een tweede Hizi Hair vestiging in Rotterdam. Met de opening van onze nieuwe salon in Kralingen staat de teller op 70 Hizi Hair salons in Nederland! Franchisenemer Rashena Vervuurt staat klaar om het avontuur in Rotterdam aan te gaan en opent hiermee haar tweede Hizi Hair salon naast Hizi Hair Dordrecht.

“10 jaar geleden verhuisde ik voor de liefde van mijn leven naar Rotterdam. Ik woonde toen niet ver van één van de leukste straten van Rotterdam, de Lusthofstraat. 7 jaar na het overnemen van Hizi Hair Dordrecht open ik mijn 2e Hizi Hair salon in Rotterdam aan diezelfde prachtige Lusthofstraat! A dream come true!”

De groei die we dit jaar hebben meegemaakt is ongekend en fantastisch! Iets zegt me dat 2022 wederom een topjaar wordt voor Hizi Hair… Stay tuned…

Wil je een afspraak maken in een van deze salons, of een andere Hizi Hair salon? Dat kan heel makkelijk via de link hieronder. We hopen je snel te zien!

Start typing and press Enter to search

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages