OLAPLEX 4 & 5

Finally! Blijer kan je ons niet maken dan met de komst van twee nieuwe producten van Olaplex, een shampoo én een conditioner. We kennen Olaplex van de herstellende treatments, waarvan de Olaplex Nº1 en Nº2 exclusief in de salon toegepast worden. Wanneer het haar namelijk ernstig beschadigd is en het niet (opnieuw) chemisch behandeld kan worden, kan het haar met een Olaxplex behandeling hersteld worden, zodat het er weer gezond en fris uitziet. Deze twee stappen zorgen er voor dat jouw haar niet permanent beschadigt tijdens en na het ontkleuren van je haar.

Olaplex behandeling bij Hizi Hair

Olaplex Nº3 is een product dat thuis gebruikt kan worden tussen je salonbezoeken in. Het herstelt je haar tegen invloeden van buitenaf zoals bijvoorbeeld stylingtools. En het goede nieuws is dat Olaplex hun collectie heeft uitgebreid met een shampoo én een conditioner, Olaplex Nº4 & Nº 5.  Ben jij helemaal Olaplex fan? Dan kunnen deze producten dus deel gaan uitmaken van je dagelijkse haarroutine.

Met deze introductie is Olaplex de eerste die een shampoo en conditioner op de markt brengt met het gepatenteerde Bis-Aminopropyl Dyglicol Dimaleate. Een ingrediënt wat op moleculair niveau zoekt naar gebroken verbindingen in het haar die worden veroorzaakt door chemische, thermische en mechanische beschadigingen. Dit ingrediënt zorgt er dan ook voor dat beschadigd haar herstelt. Je kunt in iedere Hizi Hair kapsalon zonder afspraak terecht voor sterk, glanzend en gezond haar met een langer kleurbehoud door een van de Olaplex behandelingen.

Wil jij deze Olaplex 4 of Olaplex 5 toevoegen aan je dagelijkse haarroutine? Vraag ernaar in onze salons of bestel het direct in onze webshop! Je kunt in iedere Hizi Hair kapsalon met en zonder afspraak terecht voor sterk, glanzend en gezond haar met een langer kleurbehoud door een van de Olaplex behandelingen.

Start typing and press Enter to search

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages