Gekke Haren Challenge

DE WINNAAR IS BEKEND!

IEDEREEN BEDANKT!

Wat zijn we trots op alle klassen die mee hebben gedaan aan de Gekke Haren Challenge. Jullie zagen er werkelijk fantastisch uit! Het was lastig kiezen. We hebben héél veel creatieve kapsels voorbij zien komen uit heel Nederland. Maar de winnaar is bekend! Meester Jesper onthult de winnende klas in deze video. Spannend!

Lieve kinderen, ouders én leraren: bedankt voor jullie inzet, energie, originaliteit, creativiteit en prachtige kapsels! Wat hebben wij genoten en wat was het een feest om te mogen bijdragen aan al die blije gezichten in deze rare periode.

Wanneer de kappers straks weer open zijn staan wij voor je klaar om al die té lange pony’s, matjes in de nek, dooie punten of ‘stiekem-mijn-haar-zelf-geknipt’-coupes voor je aan te pakken.

We wensen jullie heel veel plezier volgende week op school. Eindelijk weer samen!

INITIATIEF

GEKKE HAREN CHALLENGE

De ‘Gekke Haren Challenge’ is een initiatief van Hizi Hair. Hizi Hair is een kappersketen met 65 salons in Nederland. Al zo’n 37 jaar is het onze passie om klanten te voorzien van mooi haar. Iedere dag. Nu onze salons tijdelijk zijn gesloten zitten onze haarstylisten met de handen in het haar, maar niet op de manier die we gewend zijn. Daarin zijn we niet alleen. Iedereen voelt de impact van de lockdown. Tijd voor wat positieve energie! Daarom zijn we op zoek gegaan naar een manier om toch een bijdrage te leveren aan mooie kapsels én een glimlach op je gezicht! Precies zoals we het graag in de salon zien. Zo geven we een creatieve draai aan alle Corona-coupes.

www.hizihair.nl

kapper contact hizi hair

Start typing and press Enter to search

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages