Heb je een complimentje, een suggestie of andere feedback voor ons? Wij horen het graag! Bedankt voor jouw feedback. Er is iets mis gegaan.
Naam is verplicht
E-mailadres is verplicht
Salon is verplicht
Feedback is verplicht

Nieuwe Hizi Hair service: Welkom met en zonder afspraak

Om jouw bezoek aan Hizi Hair nog aangenamer te maken, kun je bij steeds meer Hizi Hair salons nu ook op afspraak terecht. Handig, want dat scheelt je wachttijd in onze salon. Je plant je volgende bezoek eenvoudig via onze website of door even te bellen met jouw Hizi Hair kapsalon. Dat kan voor vandaag of morgen, of je plant je bezoek verder vooruit. Zo heb je alvast een mooi moment om naar uit te kijken.

Boek je afspraak nu online!

Kies je favoriete haarstylist

Heb je een favoriete haarstylist? Dan kun je dit aangeven bij het inplannen van je afspraak. Laat je de keuze voor de haarstylist aan ons? Dan betekent dit dat er voor jou in onze agenda meer opties zijn om je afspraak te plannen. Voor specifieke onderdelen van je behandeling zetten wij specialisten in voor het beste eindresultaat.

Kan ik nog steeds zonder afspraak terecht?

Jazeker! Je blijft bij Hizi Hair ook altijd welkom zonder afspraak. Nu en in de toekomst kun je gewoon binnenlopen wanneer het jou schikt. De koffie staat klaar voor als je toch even moet wachten.
Toch liever niet wachten? Dan kun je ter plekke een afspraak maken voor later die dag of een ander moment.

Nieuwe service

Zowel voor jou als voor ons is deze nieuwe werkwijze even wennen. Wij doen er alles aan om de overgang voor iedereen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Heb je vragen over deze nieuwe service? Loop even bij ons binnen of mail ons op info@hizihair.nl.

Boek nu je nieuwe afspraak

Toe aan een nieuwe look? Wacht dan niet langer en boek gelijk je volgende afspraak!

 

*Gedurende de komende periode komt deze service in steeds meer Hizi Hair salons beschikbaar. De starttijd van je afspraak is voor ons een richttijd. Wil je met ons meedenken? Graag! Jouw feedback ontvangen we graag via info@hizihair.nl