Heb je een complimentje, een suggestie of andere feedback voor ons? Wij horen het graag! Bedankt voor jouw feedback. Er is iets mis gegaan.
Naam is verplicht
E-mailadres is verplicht
Salon is verplicht
Feedback is verplicht
Ja, ik ga akkoord met de Privacyverklaring en de Algemene voorwaarden. Akkoord is verplicht

Iedere dag mooi

Hizi Hair heeft een passie. Een passie om mensen mooier te maken. Letterlijk en figuurlijk. Door naast mooi haar ook persoonlijke aandacht te bieden. Te luisteren naar wat jij wilt. Omdat wij begrijpen dat je er met een mooie look weer tegenaan kunt. Je opgefrist voelt. Klaar voor wat je gaat doen.

Hizi Hair is een professionele kappersketen met meer dan 60 kapsalons. Je krijgt een persoonlijk advies. Zo is jouw kapsel altijd afgestemd op jouw wensen en haartype. Je geniet echt even van dat moment voor jezelf met de ontspannende wasmassage in een massagestoel. Hierbij maken we gebruik van de Kérastase shampoo die past bij jouw wens voor mooi, verzorgd haar. Kom langs en ervaar het zelf!

Jouw kapper met en zonder afspraak

Bij de Hizi Hair kapsalons kun je minimaal zes dagen per week terecht. Je bent welkom zonder afspraak en in steeds meer Hizi Hair kapsalons kun je nu ook vooraf een afspraak maken. Dit kan enkele weken vooruit, maar ook voor vandaag of morgen. Je boekt je afspraak vooraf eenvoudig via onze website of door even te bellen met de salon. 

Hizi Hair Card - profiteer van nog meer kapperskorting

De Hizi Hair kappers werken met een duidelijke prijslijst. We willen niet dat je voor verrassingen komt te staan en daarom maken we vooraf altijd een heldere prijsafspraak. Kies je voor een persoonlijke Hizi Hair Card? Dan krijg je altijd 10% korting op je behandeling en 30% korting op je haarproducten voor thuis, plus vele andere voordelen. Lees hier alles over de Hizi Hair Card.

Topkwaliteit haarproducten van Kérastase, Olaplex en L’Oréal Professionnel

Wij werken met de kwaliteitsproducten van Kérastase, Olaplex en L’Oréal Professionnel, die zorgen voor een unieke haarverzorging, kleur en styling. Jouw Hizi Hair kapper adviseert je hier graag persoonlijk over.

Zowel in onze kapsalons als in onze webshop bieden we je een uitgebreid assortiment haarproducten van Kérastase, L'Oréal Professionnel en Olaplex aan. Is je favoriete haarproduct op en heb je geen tijd voor een bezoekje aan jouw Hizi Hair kapsalon? Bestel eenvoudig online en je hebt het product de volgende dag alweer in huis. Uiteraard geldt je Hizi Hair Cardkorting ook op producten die je in onze webshop koopt.

100% garantie op mooi haar en haarproducten

Onze professionele haarstylisten hebben een passie voor het kappersvak en zijn op de hoogte van de laatste haartrends, haarkleuren, technieken en haarproducten. Zij worden continu getraind in het opleidingscentrum van Hizi Hair in Haarlem en in de eigen kapsalon. Onze haarstylisten adviseren je graag over de vele mogelijkheden voor het knippen, kleuren, stylen en verzorgen van je haar, op basis van jouw wensen.
Ben je achteraf toch niet helemaal tevreden over je kapsel of de haarproducten? Kom dan gewoon terug naar onze kapsalon. Hizi Hair biedt 100% garantie op alle behandelingen en haarproducten!

De missie van elke Hizi Hair kapsalon - Iedere dag mooi

In onze kapsalons doen we er alles aan om je, naast een kapsel naar jouw wens, een moment voor jezelf en een opgefrist en goed gevoel te geven. De Hizi Hair haarstylisten vinden het belangrijk dat je haar niet alleen mooi is als je de salon verlaat, maar iedere dag. Wij zeggen dan ook niet voor niets: Iedere dag mooi.​