Heb je een complimentje, een suggestie of andere feedback voor ons? Wij horen het graag! Bedankt voor jouw feedback. Er is iets mis gegaan.
Naam is verplicht
E-mailadres is verplicht
Salon is verplicht
Feedback is verplicht

Verwennerij voor je haar


Korting op Kérastase bij Hizi Hair kapsalonsJouw haar verdient toch ook de beste verzorging die er is?

Dit is precies de reden dat wij bij Hizi Hair al decennia lang kiezen voor Kérastase, dé expert in luxe haarverzorging met een oplossing voor iedere haarwens. Maak van je haar je mooiste accessoire door het te verwennen met de luxe verzorging van Kérastase. Zowel in onze kapsalons als voor je haarverzorging thuis. De haarproducten van Kérastase zijn volledig gericht op de schoonheid van je haar en de gezondheid van je hoofdhuid.

30% korting op Kérastase

Boek nu je volgende afspraak of kom langs in de salon voor een zomerse coupe en neem gelijk jouw favoriete Kérastase producten mee met 30% korting. Deze korting geldt in combinatie met je Hizi Hair Card.*

Kun je niet wachten om je nieuwe Kérastase haarproducten in huis te hebben? Shop ze met de actiekorting eenvoudig online in onze nieuwe webshop!

Shop Kérastase bij Hizi Hair met 30% kortingSublieme schoonheid, vitaliteit en kracht voor haar en hoofdhuid

Kérastase begrijpt dat iedere persoon uniek is. Alle Kérastase productlijnen zijn ontwikkeld voor een ander haartype, met op maat gemaakte haarverzorgingsproducten. Onze haarstylisten zijn altijd up to date van de laatste ontwikkelingen. Jij krijgt in onze salon daarom altijd een persoonlijk advies op basis van een haaranalyse en jouw wensen voor mooi haar.

Hizi Hair kapsalon ook vlakbij jou

Met 64 kapsalons is er vast een Hizi Hair vlakbij jou. Toets je postcode of plaatsnaam in en je ziet direct de dichtstbijzijnde Hizi Hair salons. Een afspraak maken is niet nodig, maar kan nu in steeds meer Hizi Hair salons wel. Zo kun je altijd langskomen wanneer het jou schikt.

Volg Hizi Hair op Facebook en Instagram.Ook fan van Hizi Hair

Ben jij ook fan van Hizi Hair? Laat dan hier een review achter en volg ons op Facebook en Instagram, dan ben je altijd op de hoogte van het laatste Hizi Hair nieuws, onze acties en inspireren we jou met de mooiste kapsels, kleuren en technieken.

 

* 30% korting op Kérastase geldt i.c.m. je Hizi Hair Card t/m 30-07-2017. Zonder Hizi Hair Card is je korting 10%.
Nog geen Hizi Hair Card? Ontdek hier alle voordelen en profiteer direct van je extra Kérastase korting!