Heb je een complimentje, een suggestie of andere feedback voor ons? Wij horen het graag! Bedankt voor jouw feedback. Er is iets mis gegaan.
Naam is verplicht
E-mailadres is verplicht
Salon is verplicht
Feedback is verplicht
Ja, ik ga akkoord met de Privacyverklaring en de Algemene voorwaarden. Akkoord is verplicht

De unieke verzorging van Kérastase

De kappers van Hizi Hair kiezen al jaren voor de unieke, gepersonaliseerde verzorging van Kérastase. Zowel in onze kapsalons als voor je haarverzorging thuis. De haarproducten van Kérastase zijn volledig gericht op de schoonheid van je haar en de gezondheid van je hoofdhuid.

In de Hizi Hair kapsalon

Kom langs in onze kapsalons en laat je adviseren over welke Kérastase haarproducten het best geschikt zijn voor jouw haar- en hoofdhuidtype. Op basis van jouw wens voor mooi, gezond haar en een haar- en hoofdhuidanalyse door een Hizi Hair haarstylist, wordt je haar gewassen met de Kérastase shampoo die is afgestemd op de behoeften van je haar. Aansluitend op deze ontspannende wasmassage in een massagestoel kun je kiezen voor één van de verzorgende haarbehandelingen die Hizi Hair biedt, bijvoorbeeld met een warme handdoek die de verzorging extra intens en effectief maakt.

Iedere dag mooi

Ook voor thuis adviseren we de specialistische haarverzorgingsproducten van Kérastase voor iedere dag mooi haar. Naast shampoos en maskers is er in ieder Kérastase gamma een reeks aan extra producten die aan een specifieke wens voor je haar en/of hoofdhuid voldoen. 

Ontdek de uitprobeerservice op Kérastase producten

Hizi Hair biedt je graag de mogelijkheid een Kérastase product eens uit te proberen. Ben je niet helemaal tevreden over de werking van een verzorging- of stylingproduct? Kom dan binnen twee weken na aankoop even terug naar de salon, dan kun je het product ruilen voor een alternatief product. Dit is onderdeel van de 100% garantie die Hizi Hair je biedt.

Wat is jouw wens?

De professionele Hizi Hair haarstylisten staan voor je klaar en hebben een uitgebreide kennis van de diverse Kérastase verzorging- en stylingproducten. Zij geven je graag een persoonlijk advies over welke producten perfect aansluiten op jouw wens voor mooi, verzorgd haar.

Shop je Kérastase haarproducten ook in de Hizi Hair webshop

Zowel in onze kapsalons als in onze webshop bieden we je een uitgebreid assortiment haarproducten van Kérastase aan.
Is je favoriete haarproduct op en heb je geen tijd voor een bezoekje aan jouw Hizi Hair kapsalon?
Bestel eenvoudig online en je hebt het product de volgende dag alweer in huis. Uiteraard geldt je Hizi Hair Cardkorting ook op producten die je in onze webshop koopt.

 


 

Wat is jouw wens voor mooi haar?

Heeft je haar intense voeding, glans, herstel of meer dichtheid nodig? Wil je daarnaast meer textuur, minder haarbreuk, anti-frizz, extra glans of voeding voor je haar? De Hizi Hair haarstylisten laten jouw wensen uitkomen met de nieuwste technologie van Kérastase in een krachtige verzorging, die voor jou op maat wordt gemaakt.

Met een professionele diagnose worden de behoeften van je haar vastgesteld. Gecombineerd met jouw wens voor mooi haar vormt dit de basis voor jouw unieke, persoonlijke Kérastase Fusio-Dose recept tijdens de Maximum care behandeling. In totaal zijn 20 verschillende combinaties mogelijk.

Het unieke Fusio-Dose systeem van hooggeconcentreerde actieve ingrediënten wordt door de Hizi Hair haarstylist ter plekke voor je gemengd en opgebracht. Vervolgens wordt je haar ingepakt in een warme handdoek. Terwijl jij even geniet van een ontspanningsmomentje in de massagestoel, wordt de verzorging nog extra geïntensiveerd door de warmte van de handdoek. Hierna wordt je haar uitgespoeld.
Zo krijgt je haar precies die perfecte duo-verzorging passend bij jouw persoonlijke wensen en verwachtingen voor mooi haar. Een perfect match dus!

Met je Hizi Hair Card betaal je voor jouw persoonlijke Maximum care behandeling slechts € 12,15. Zonder Hizi Hair Card € 13,50.
Kom langs in onze kapsalons en laat je persoonlijk adviseren, wij staan zes dagen per week voor je klaar!

Kijk voor meer informatie over Kérastase Fusio-Dose op de website van Kérastase.