Heb je een complimentje, een suggestie of andere feedback voor ons? Wij horen het graag! Bedankt voor jouw feedback. Er is iets mis gegaan.
Naam is verplicht
E-mailadres is verplicht
Salon is verplicht
Feedback is verplicht
Ja, ik ga akkoord met de Privacyverklaring en de Algemene voorwaarden. Akkoord is verplicht

Olaplex bij Hizi Hair

Nu bij alle Hizi Hair Kapsalons: Olaplex.

De Amerikaanse haarrevolutie die behandeld en beschadigd haar herstelt.

Beschadigd haar? Olaplex!

Chemische behandelingen zoals kleuren, blonderen en permanent, thermische behandelingen zoals föhnen en de stijltang beschadigen het haar. Deze schade uit zich in het zwakker en futloos worden van het haar. Haarkleuren worden sneller dof, er ontstaan gespleten punten en het haar voelt droog aan. In het ergste geval breekt het haar zelfs af. Dit komt doordat verbindende zwavelbruggen in het haar verbroken worden.

Hoe werkt Olaplex?

Olaplex is de Amerikaanse haarrevolutie die behandeld en beschadigd haar herstelt. Het verbindt de verbroken zwavelbruggen direct weer met elkaar, waardoor het haar in één behandeling weer in de originele, gezonde staat is. Met als direct resultaat sterk, veerkrachtig en glanzend haar.

Wanneer het haar ernstig beschadigd is en het niet (opnieuw) chemisch behandeld kan worden, kan het haar met Olaplex hersteld worden, zodat een kleur- of permanentbehandeling nu wel mogelijk is. Dit kan tijdens de chemische behandeling of in een aparte behandeling zonder dat het haar gekleurd of gepermanent wordt.
 

Love is in the hair!

Omdat wij houden van mooi haar, zijn we een beetje verliefd geworden op Olaplex. Alle Hizi Hair kapsalons werken met dit revolutionaire product en de resultaten zijn iedere keer weer een overweldigend succes. Je kunt in iedere Hizi Hair kapsalon zonder afspraak terecht voor sterk, glanzend en gezond haar met een langer kleurbehoud door een van de haarbehandelingen met Olaplex:

Met je Hizi Hair Card krijg je ook op de Olaplex treatments altijd 10% korting en 30% korting op Olaplex No.3 voor thuis, ook in onze webshop.

Meer weten over Olaplex?

Kijk voor meer informatie over Olaplex op www.olaplex.nl en op www.facebook.com/OlaplexNederland.