Onze merken

L'Oréal Professionnel - Professionele haarproducten

L’Oréal Professionnel volgt alle haartrends op de voet en blijft altijd door ontwikkelen. Wereldwijd werken vele haarstylisten met deze producten. Wil jij een catwalk look of een goed gestylde everyday look? Alles is mogelijk!

Kérastase werkt met de nieuwste technologieën en combineert wetenschap met de wensen van de klant. De grote variatie in op maat gemaakte producten, zorgt ervoor dat er voor ieder haartype wel een geschikt product bij zit.

Een complete productlijn speciaal voor mannen. Met zowel verzorgingsproducten als stylingsproducten. De producten hebben bewerkt mout als ingrediënt. Deze graansoort wordt ook gebruikt in bier en zorgt voor stevig en gezond haar.

Olaplex is de Amerikaanse haarrevolutie die beschadigd en behandeld haar herstelt. De formule verbindt de verbroken zwavelbruggen direct weer met elkaar, waardoor het haar in één behandeling weer in de originele, gezonde staat is.

Meer dan 40 jaar geleden gingen de deuren van onze eerste kapsalon open. Sinds die dag, is het geven van persoonlijk advies onze kracht. De Hizi Hair producten zijn afgestemd op de wensen van de klant die wij al vele jaren mooi mogen maken.

Start typing and press Enter to search

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages