Kapsalons

Vanwege de huidige maatregelen vanuit de overheid zijn al onze salons helaas tijdelijk gesloten tot en met 14 januari. Alvast een afspraak maken voor daarna? Dat kan! Klik hier om een plek te reserveren in de stoel van jouw Hizi Hair salon.

We kijken er heel erg naar uit je snel weer te mogen ontvangen ♥

Zoek hieronder op plaats, postcode of straatnaam om jouw Hizi Hair te vinden.

   Op zoek naar de beste kapper?

   Bij de Hizi Hair kapsalons kun je terecht voor het knippen, kleuren, verzorgen en stylen van je haar. We hebben ruime openingstijden en je kunt vooraf een afspraak maken of binnenlopen zonder afspraak, maar net wat jou goed uitkomt.

   Onze haarstylisten en kleurexperts gaan met passie te werk en zijn op de hoogte van de laatste trends, technieken en haar behandelingen. Je krijgt altijd een persoonlijk advies over het kapsel dat het best bij je past. Wij vertrouwen al jaren op Kérastase, Olaplex en L’Oréal Professionnel voor de verzorging, kleur en styling van jouw haar. Voorafgaand maken we altijd een prijsafspraak, dus geen verrassingen achteraf. Bovendien geven wij mooi haar garantie en garantie op onze producten.

   Een bezoek aan Hizi Hair is echt een momentje voor jezelf met de ontspannende wasmassage in een massagestoel. Ons team van kappers staat altijd voor je klaar om ervoor te zorgen dat je met mooi haar en een opgefrist gevoel onze kapsalon uitloopt.

   Start typing and press Enter to search

   Generic selectors
   Exact matches only
   Search in title
   Search in content
   Post Type Selectors
   Search in posts
   Search in pages