Over Hizi Hair

Iedere dag mooi

Iedere dag mensen mooier maken. Letterlijk en figuurlijk. Dat is waar we het voor doen. We zijn niet alleen bezig met het creëren van mooi haar. We zijn vooral ook bezig met jou. We luisteren naar wat jij wilt. We kijken naar wat bij jou past. Dit doen we omdat we begrijpen dat je er met een mooie look weer tegenaan kunt. Dat je je sterker en opgefrist voelt. Klaar voor wat je gaat doen.

Hizi Hair is een professionele kappersketen met meer dan 80 kapsalons. 40 jaar geleden gingen de deuren van onze eerste kapsalon open. Sinds die dag, is het geven van persoonlijk advies onze kracht. Zo is jouw kapsel altijd afgestemd op jouw wensen en haartype. We willen graag dat je echt kan genieten van een moment voor jezelf. Bijvoorbeeld tijdens de ontspannende wasmassage in een van onze massagestoelen. Hierbij maken we gebruik van de beste haarproducten van merken als Kérastase, Olaplex en L’Oréal Professionnel. Zo laten we jou weer stralen en zien we je hopelijk snel weer bij ons terug.

Jouw kapper met en zonder afspraak

Bij de Hizi Hair kapsalons kan je minimaal zes dagen per week terecht. Je bent welkom met en zonder afspraak. Een afspraak boeken kan enkele weken vooruit, maar ook voor vandaag of morgen. Net wat jij prettig vindt. Je boekt je afspraak vooraf eenvoudig via onze website of door even te bellen met de salon. Vind jouw dichtsbijzijnde Hizi Hair salon hier.

Hizi Hair Card

Profiteer van nog meer kapperskorting met de Hizi Hair Card. De Hizi Hair kappers werken met een duidelijke prijslijst. We willen niet dat je voor verrassingen komt te staan en daarom maken we vooraf altijd een heldere prijsafspraak. Kies je voor een persoonlijke Hizi Hair Card? Dan krijg je naast de vele andere voordelen altijd 10% korting op je behandeling en 30% korting op je haarproducten voor thuis. Lees hier alles over de Hizi Hair Card.

Topkwaliteit haarproducten

Wij werken met de kwaliteitsproducten van Kérastase, Olaplex en L’Oréal Professionnel.  Sinds 2018 heeft Hizi Hair ook een eigen productlijn waarbinnen we 3 producten hebben geïntroduceerd. Met deze merken bieden we unieke haarverzorging, kleur en styling. Jouw Hizi Hair kapper adviseert je hier graag persoonlijk over.

Zowel in onze kapsalons als in onze webshop bieden we je een uitgebreid assortiment haarproducten van Hizi Hair, Kérastase, L’Oréal Professionnel en Olaplex aan. Is je favoriete haarproduct thuis op en heb je geen tijd voor een bezoekje aan jouw Hizi Hair kapsalon? Bestel eenvoudig online en je hebt het product de volgende dag weer in huis. Uiteraard geldt je Hizi Hair Card korting ook over de aankopen die je in onze webshop doet.

Mooi haar garantie

Onze professionele haarstylisten hebben een passie voor het kappersvak en zijn op de hoogte van de laatste haartrends, haarkleuren, technieken en producten. Zij worden continu getraind in het opleidingscentrum van Hizi Hair in Lijnden en in de kapsalon. Toch kan het een keer gebeuren dat je niet helemaal tevreden bent na je bezoek of over je aankopen. Schroom in dat geval niet en kom gewoon terug naar onze kapsalon. Hizi Hair biedt mooi haar garantie op alle behandelingen en haarproducten en daar staan we ook voor. Als jij ons de kans geeft een fout te herstellen, zetten wij alles op alles om dat ook te doen.

De missie van iedere Hizi Hair kapsalon

De Hizi Hair haarstylisten vinden het belangrijk dat je haar niet alleen mooi is als je de salon verlaat, maar dat het iedere dag lekker zit. Dat is dan ook de manier waarop we je adviseren over jouw haarkleur, jouw kapsel en over de producten die je thuis kan gebruiken. Wij zeggen dan ook niet voor niets: Iedere dag mooi.​

Start typing and press Enter to search

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages