Heb je een complimentje, een suggestie of andere feedback voor ons? Wij horen het graag! Bedankt voor jouw feedback. Er is iets mis gegaan.
Naam is verplicht
E-mailadres is verplicht
Salon is verplicht
Feedback is verplicht
Ja, ik ga akkoord met de Privacyverklaring en de Algemene voorwaarden. Akkoord is verplicht

Hizi Hair hoofdkantoor

Melbournestraat 5
1175 RM Lijnden
023 540 00 34
info@hizihair.nl
KvK: 3322 1132

Laat je inspireren en blijf altijd op de hoogte via: 
www.facebook.com/hizihairwww.instagram.com/hizihair /hizihair

 

Hizi Hair kapsalons

Mooi op jouw moment. Dat kan! Bij alle Hizi Hair kapsalons ben je minimaal zes dagen per week welkom zonder afspraak.

In steeds meer Hizi Hair kapsalons kun je nu als extra service ook op afspraak terecht. Je boekt je afspraak vooraf eenvoudig via onze website of door even te bellen met de salon. Dit kan enkele weken vooruit, maar ook voor vandaag of morgen. Uiteraard kun je bij alle Hizi Hair kapsalons ook nog steeds binnenlopen zonder afspraak.

Bij Hizi Hair heb je echt even een moment voor jezelf. Je wordt professioneel geadviseerd en geholpen door kappers met passie voor het vak. Mooi haar is gezond haar. Daarom vertrouwen wij naast het revolutionaire product Olaplex ook al jarenlang op de specifieke verzorging van Kérastase. Voor de finishing touch van je nieuwe look maken we gebruik van de stylingproducten van L’Oréal Professionnel.

Kom langs bij Hizi Hair en ervaar zelf waarom wij zeggen: Iedere dag mooi.

Bij Hizi Hair kapsalons altijd:

  • ​Welkom zonder afspraak
  • Heldere prijsafspraak
  • Persoonlijk advies
  • Luxe massagestoelen
  • Ontspannende wasmassage
  • 100% garantie

 

Hizi Hair webshop

Zowel in onze kapsalons als in onze webshop bieden we je een uitgebreid assortiment haarproducten van Kérastase, L'Oréal Professionnel en Olaplex aan. Is je favoriete haarproduct op en heb je geen tijd voor een bezoekje aan jouw Hizi Hair kapsalon? Bestel eenvoudig online en je hebt het product de volgende dag alweer in huis. Uiteraard geldt je Hizi Hair Cardkorting ook op producten die je in onze webshop koopt.