Kapsalons

WIJ ZIJN TIJDELIJK GESLOTEN

Onze salons zijn tijdelijk gesloten voor behandelingen. Op zoek naar een oplossing voor jouw uitgroei? Boek dan hier een afspraak voor een professionele kleur-kit. Deze haal je op in een van onze salons en breng je thuis zelf aan.

Al onze professionele haarproducten van de merken Kérastase, L’Oréal Professionnel, Olaplex en Hizi Hair zijn verkrijgbaar in onze salons én op onze webshop.

Houd deze website, social media en de nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie. Daar zullen we je laten weten wanneer onze deuren weer open gaan.

Pas goed op jezelf, pas goed op elkaar!
Liefs, Hizi Hair

Zoek hieronder op plaats, postcode of straatnaam om jouw Hizi Hair te vinden.

   Op zoek naar de beste kapper?

   Bij de Hizi Hair kapsalons kun je terecht voor het knippen, kleuren, verzorgen en stylen van je haar. We hebben ruime openingstijden en je kunt vooraf een afspraak maken of binnenlopen zonder afspraak, maar net wat jou goed uitkomt.

   Onze haarstylisten en kleurexperts gaan met passie te werk en zijn op de hoogte van de laatste trends, technieken en haar behandelingen. Je krijgt altijd een persoonlijk advies over het kapsel dat het best bij je past. Wij vertrouwen al jaren op Kérastase, Olaplex en L’Oréal Professionnel voor de verzorging, kleur en styling van jouw haar. Voorafgaand maken we altijd een prijsafspraak, dus geen verrassingen achteraf. Bovendien geven wij 100% garantie op mooi haar en onze producten.

   Een bezoek aan Hizi Hair is echt een momentje voor jezelf met de ontspannende wasmassage in een massagestoel. Ons team van kappers staat altijd voor je klaar om ervoor te zorgen dat je met mooi haar en een opgefrist gevoel onze kapsalon uitloopt.

   Start typing and press Enter to search

   Generic selectors
   Exact matches only
   Search in title
   Search in content
   Search in posts
   Search in pages