WELKOM BIJ HIZI HAIR

Vanwege de huidige maatregelen vanuit de overheid zijn al onze salons helaas tijdelijk gesloten tot en met 9 februari. We hopen je na deze datum snel weer te mogen ontvangen bij ons in de salon. Alvast een afspraak maken? Dat kan! Klik op onderstaande link om een plek te reserveren in de stoel van jouw Hizi Hair salon.

AL EEN AFSPRAAK STAAN?

Heb jij een afspraak staan in de periode dat wij zijn gesloten? Dan kan deze helaas niet doorgaan. Je ontvangt hierover een mail waarin je jouw afspraak kan verzetten naar een moment dat jou uitkomt en wanneer wij weer open zijn. Je kan ook zelf alvast een nieuwe afspraak inboeken online.

LEUKE ACTIES & MOOIE LOOKS

Je hoeft ons natuurlijk niet helemaal te missen de komende weken. Ook op afstand inspireren we je met leuke acties en mooie looks. Houd daarom onze nieuwsbrief en social media in de gaten. Ontvang je de nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan snel in!

GELDIGHEID VAN JOUW HIZI HAIR CARD

Ben jij in het bezit van een Hizi Hair Card? Wij verlengen de geldigheid van jouw kaart automatisch met de periode dat wij gesloten zijn. Zo kan jij blijven genieten van leuke acties en kortingen!

We kijken ernaar uit je weer te mogen ontvangen!

Stay safe 

Liefs de haarstylisten van Hizi Hair

Start typing and press Enter to search

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages