WIJ ZIJN TIJDELIJK GESLOTEN

Wij zijn tijdelijk gesloten

De gezondheid en veiligheid van haarstylisten en klanten staat bij ons altijd op de eerste plaats. Sinds de uitbraak van het coronavirus zijn verregaande hygiëne- en voorzorgsmaatregelen getroffen in lijn met de adviezen van de overheid en het RIVM. Op maandag 23 maart hebben wij in overleg met andere kappersbedrijven besloten gezamenlijk verdere verspreiding tegen te gaan. Per direct hebben wij onze deuren tijdelijk gesloten. Diezelfde avond heeft de overheid strengere maatregelen aangekondigd: alle salons zijn verplicht tijdelijk te sluiten. Vooralsnog geldt deze regel tot 28 april maar daar kan nog geen zekerheid over worden gegeven.

PROFESSIONELE KLEUR-KIT VOOR THUIS

Onze salons zijn tijdelijk gesloten voor behandelingen. Op zoek naar een oplossing voor jouw uitgroei? Boek dan een afspraak voor een professionele kleur-kit. Deze haal je op in de salon en breng je thuis zelf aan. De professionele kleur-kit bevat alles wat jij nodig hebt: professionele verf in een kleur die voor jou op maat wordt gemaakt, een kwastje, handschoenen én verzorgende producten voor het behoud van je kleur. Bovendien ontvang je een uitgebreide handleiding en hebben we een how-to-video gemaakt zodat jij precies weet hoe dit in zijn werk gaat. Het is belangrijk de professionele verf zo snel mogelijk na jouw afspraak thuis te gebruiken om de kwaliteit te behouden. De kleur-kit is verkrijgbaar voor €29,95 en wordt betaald met pin in de salon. Heb je een Hizi Hair Card? Dan krijg je 30% korting op de kleur-kit en betaal je €20,95.

HAARPRODUCTEN

Al onze professionele haarproducten van de merken Kérastase, L’Oréal Professionnel, Olaplex en Hizi Hair zijn verkrijgbaar in onze salons én op onze webshop. Zolang onze salons gesloten zijn voor behandelingen krijg je 30% korting op het gehele assortiment. Heb je een Hizi Hair Card? Dan kan je profiteren van extra kortingen.

Houd onze website, social media en nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie. Daar zullen we je laten weten wanneer onze deuren weer open gaan.

Pas goed op jezelf, pas goed op elkaar!
Liefs, Hizi Hair

Schrijf je hieronder in voor de Hizi Hair nieuwsbrief

Start typing and press Enter to search

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages