1 FEBRUARI OPENT HIZI HAIR WEL 3 NIEUWE SALONS IN BRABANT

DAS ECHT! Eind november 2021 vertelde franchisenemer Ricardo Hofman dat hij zijn droom waar ging maken door de eerste Hizi Hair salon in Brabant te openen. Nu hij twee prachtige salons runt, kan het Ricardo niet gek genoeg en doopt hij de volgende salon om tot Hizi Hair. Vanaf dinsdag 1 februari pronkt op Torenstraat 25 in Drunen het Hizi Hair logo aan de gevel. Ricardo wordt ondersteund door salonmanager Renate. Dit enthousiaste duo heet jullie van harte welkom voor een heerlijk relaxte behandeling.

Maar dat is niet alles! Ook opent Hizi Hair per 1 februari een filiaal in Den Bosch Maaspoort. Gratia, de salonmanager, is al 11 jaar werkzaam in deze salon. Dolenthousiast vertelt zij dat de al bestaande salon een naamsverandering zal ondergaan en verder gaat onder de Hizi Hair formule.
Wij hebben met het hele team zin in deze nieuwe uitdaging, waarbij wij heel veel groeimogelijkheden zien. Wij hebben daarom veel zin om onze klanten in onze Hizi Hair salon te mogen ontvangen en net zo enthousiast te maken over het nieuwe concept als dat wij dat zijn. Bij Hizi Hair blijven we steeds ontwikkelen in nieuwe kleuren en mooie geboortes van kapsels. Door middel van trainingen zijn wij helemaal up-to-date.

Waar vorig jaar rond deze tijd nog geen sprake was van Hizi Hair in Brabant, staat de teller met de volgende opening op 4! Tegelijk met de opening van de andere salons opent Hizi Hair namelijk nóg een filiaal. In Boxtel op het Oosterhof 15 wordt de huidige salon omgetoverd tot een heuse Hizi Hair salon. Salonmanager Imke staat met haar team klaar om jullie te voorzien van een prachtige coupe!
Wij zijn gemotiveerder dan ooit, want Hizi Hair straalt professionaliteit uit en alles wordt tot in de puntjes geregeld. De klant staat echt centraal. We krijgen daardoor nu meer tijd om aandacht aan de klant te besteden. Hizi Hair staat voor het mooi maken van klanten, waarbij de klanttevredenheid vooropstaat. Dit straalt het merk dan ook uit. We zijn en blijven een hecht team. Maar met de frisse wind die waait, hebben wij onwijs veel zin om verder te gaan onder de naam ‘Hizi Hair’. Na een tijd van “stilstaan”, gaan we door met een positieve vibe.”

Wij zijn super trots op de teams die in Brabant aan de slag gaan! Een mooie start van 2022.🔥 Wil je alvast een afspraak maken? Dat kan! We kijken er naar uit je te mogen ontvangen!

Start typing and press Enter to search

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages