Den Haag

DE BESTE KAPPER IN DEN HAAG VIND JE BIJ HIZI HAIR

Ontdek onze 2 prachtige Hizi Hair salons in Den Haag: Ypenburg en Loosduinen. Bij beide locaties ben je welkom voor professionele knipbeurten, stijlvolle kleuringen, en deskundige haarverzorging. Met ruime openingstijden staan onze getalenteerde kappers minimaal 6 dagen per week voor je klaar. Of je nu een afspraak wilt plannen of spontaan binnen wilt lopen, de keuze is aan jou. Ontdek de perfecte combinatie van gemak en kwaliteit bij Hizi Hair in Den Haag.

   Bij Hizi Hair Den Haag ben je verzekerd van een ervaren team haarstylisten en kleurexperts die met passie te werk gaan. Altijd op de hoogte van de laatste trends, technieken en haarbehandelingen, bieden wij jou persoonlijk advies op maat. Vertrouw op merken als Kérastase, Olaplex en L’Oréal Professionnel voor optimale verzorging, prachtige kleurresultaten en stijlvolle styling.

   Bij Hizi Hair hechten we waarde aan transparantie. Daarom maken we voorafgaand aan je behandeling een duidelijke prijsafspraak, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. We bieden niet alleen mooi haar garantie, maar ook garantie op de producten die we gebruiken.

   Een bezoek aan onze Hizi Hair salons in Den Haag is meer dan een knipbeurt; het is een moment voor jezelf. Geniet van de ontspannende wasmassage in een comfortabele massagestoel. Ons toegewijde team staat klaar om ervoor te zorgen dat je onze salon verlaat met mooi haar en een verfrist gevoel. Maak nu je afspraak en ontdek zelf waarom wij zeggen: Iedere dag mooi.

   Start typing and press Enter to search

   Generic selectors
   Exact matches only
   Search in title
   Search in content
   Post Type Selectors
   Search in posts
   Search in pages