Hizi Hair Almere Stad

Je bent heel welkom bij Hizi Hair voor een behandeling. Wij staan klaar om jou te voorzien van mooi haar.
Onze manier van werken is anders dan je wellicht gewend bent. Voor jouw en onze veiligheid werken wij volgens de richtlijnen die zijn aangegeven vanuit de overheid. Klik
hier voor meer informatie. Dankjewel voor je begrip en je medewerking.

We kijken er heel erg naar uit je te ontvangen in één van onze salons

WIJ ZIJN TIJDELIJK GESLOTEN

Onze salons zijn tijdelijk gesloten voor behandelingen. Op zoek naar een oplossing voor jouw uitgroei? Boek dan hier een afspraak voor een professionele kleur-kit. Deze haal je op in een van onze salons en breng je thuis zelf aan.

Al onze professionele haarproducten van de merken Kérastase, L’Oréal Professionnel, Olaplex en Hizi Hair zijn verkrijgbaar in onze salons én op onze webshop.

Houd deze website, social media en de nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie. Daar zullen we je laten weten wanneer onze deuren weer open gaan.

Pas goed op jezelf, pas goed op elkaar!
Liefs, Hizi Hair

Hizi Hair Kapper

CONTACT

Spoordreef 47
1315 GL Almere Stad
036 533 05 05
stuur ons een email

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN

20 december 09.00 – 21.00
24 december 09.00 – 17.00
25 december gesloten
26 december gesloten
1 januari gesloten

OPENINGSTIJDEN

ma 09:00-18:00
di 09:00-18:00
wo 09:00-18:00
do 09:00-21:00
vr 09:00-18:00
za 08:00-16:30
zo gesloten

Wij werken met verruimde openingstijden. Deze verschillen per Hizi Hair salon. Wanneer je online een afspraak boekt, zie je welke tijden en dagen beschikbaar zijn. Je mag ons hier ook over bellen.

KLANTWAARDERING

Op zoek naar de beste kapper in Almere Stad?

Bij de Hizi Hair kapsalon in Almere Stad kun je 6 dagen per week terecht voor het knippen, kleuren, verzorgen en stylen van je haar. We hebben ruime openingstijden en je kunt vooraf een afspraak maken of binnenlopen zonder afspraak, maar net wat jou goed uitkomt.

Onze haarstylisten en kleurexperts gaan met passie te werk en zijn op de hoogte van de laatste trends, technieken en haar behandelingen. Je krijgt altijd een persoonlijk advies over het kapsel dat het best bij je past. Wij vertrouwen al jaren op Kérastase, Olaplex en L’Oréal Professionnel voor de verzorging, kleur en styling van jouw haar. Voorafgaand maken we altijd een prijsafspraak, dus geen verrassingen achteraf. Bovendien geven wij 100% garantie op mooi haar en onze producten.

Een bezoek aan Hizi Hair Almere Stad is echt een momentje voor jezelf met de ontspannende wasmassage in een massagestoel. Ons team van kappers staat altijd voor je klaar om ervoor te zorgen dat je met mooi haar en een opgefrist gevoel onze kapsalon uitloopt. Maak hier je afspraak bij de Hizi Hair kapsalon in Almere Stad en ervaar zelf waarom wij zeggen: Iedere dag mooi.

Start typing and press Enter to search

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages