Heb je een complimentje, een suggestie of andere feedback voor ons? Wij horen het graag! Bedankt voor jouw feedback. Er is iets mis gegaan.
Naam is verplicht
E-mailadres is verplicht
Salon is verplicht
Feedback is verplicht
Ja, ik ga akkoord met de Privacyverklaring en de Algemene voorwaarden. Akkoord is verplicht

Hizi Hair Duiven

Boek nu je afspraak bij Hizi Hair!Nieuwe service! Bij deze kapsalon kun je nu ook een afspraak inplannen.
Boek nu online of bel 0316 26 72 66 en wij helpen je graag verder.

OPENINGSTIJDEN

Maandag : 09.00 - 18.00
Dinsdag : 09.00 - 18.00
Woensdag : 09.00 - 18.00
Donderdag : 09.00 - 18.00
Vrijdag : 09.00 - 21.00
Zaterdag : 08.30 - 17.00

 

CONTACT

Elshofpassage 18
6921BB Duiven
0316 26 72 66

Stuur een mail

 

Op zoek naar de beste kapper in Duiven? Bij de Hizi Hair kapsalon in Duiven kun je 6 dagen per week terecht voor het knippen, kleuren, verzorgen en stylen van je haar. We hebben ruime openingstijden en je kunt vooraf een afspraak maken of binnenlopen zonder afspraak, maar net wat jou goed uitkomt.

Onze haarstylisten en kleurexperts gaan met passie te werk en zijn op de hoogte van de laatste trends, technieken en haar behandelingen. Je krijgt altijd een persoonlijk advies over het kapsel dat het best bij je past. Wij vertrouwen al jaren op Kérastase, Olaplex en L’Oréal Professionnel voor de verzorging, kleur en styling van jouw haar. Voorafgaand maken we altijd een prijsafspraak, dus geen verrassingen achteraf. Bovendien geven wij 100% garantie op mooi haar en onze producten.

Een bezoek aan Hizi Hair Duiven is echt een momentje voor jezelf met de ontspannende wasmassage in een massagestoel. Ons team van kappers staat altijd voor je klaar om ervoor te zorgen dat je met mooi haar en een opgefrist gevoel onze kapsalon uitloopt. Maak hier je afspraak bij de Hizi Hair kapsalon in Duiven en ervaar zelf waarom wij zeggen: Iedere dag mooi.

Bij kapsalon Hizi Hair Duiven​ kun je ook terecht voor hair extensions.