HIZI HAIR PRODUCTEN

Zo’n 35 jaar geleden opende de eerste Hizi Hair salon haar deuren. Sindsdien zitten wij letterlijk iedere dag met onze handen in het haar. Wij weten wat producten voor jouw haar kunnen betekenen. We zijn ervan overtuigd dat iedere dag mooi zijn met de juiste producten een heel stuk gemakkelijker wordt. Met die kennis en overtuiging zijn we onze zoektocht naar de beste ingrediënten en formules gestart.

Ons doel was vanaf het begin duidelijk: fantastische producten ontwikkelen die aan jouw wensen voldoen. Onmisbare producten van topkwaliteit, die doen wat ze zeggen en gemakkelijk zijn in gebruik. En dat alles tegen een eerlijke prijs. En wat ons betreft is dat goed gelukt. Ben je nieuwsgierig? Leer ze hieronder beter kennen:

BEACH SPRAY
Met de Beach Spray creëer je in een handomdraai een verleidelijke look die doet vermoeden dat je rechtsreeks van een idyllisch wit strand komt gelopen. Je haar toont casual, nonchalant, eventueel met wat lekkere beachwaves. Alsof de zilte zeelucht nog in je haar zit.

PERFECT BLONDE
De Perfect Blonde is een zilvershampoo en niet zomaar een. Deze krachtpatser haalt alle geel- en warmtetonen uit je haar en biedt ook nog eens UV-bescherming in de zon.

THE SHINE
Deze pasta is perfect om kort haar soepel te modelleren en van een glans effect te voorzien. In lang haar gebruik je THE SHINE vooral om accenten aan te brengen.

Start typing and press Enter to search

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages