INSPIRATIE VOOR DIT VOORJAAR

Met het voorjaar in aantocht, kunnen we eindelijk weer wat kleur om ons heen verwachten. Misschien ook voor een nieuwe look? Op zoek naar ideeën? Wij hebben een aantal prachtige stijlen voor je verzameld!

BLONDE CHOP

Een kortere coupe met een lengte waarmee heel veel mogelijk is. Zie hier prachtige zachte highlights die veel diepte creëren en de kleur sprekend houden. Deze diepte zorgt er bovendien voor dat de kleur zachter zal uitgroeien. Jij bent klaar voor de kleurrijke lente!

SLEEK BOB PEEK A BOO

Colorblocking, dé techniek to spice up your look! Een strakke bob met een rode-golden surprise. We zien deze techniek steeds vaker. Een kleur die helemaal op maat gemaakt kan worden! Waar mag de Peek a Boo zichtbaar worden? En in welke kleur? Jij bepaalt!

BRUNTETTE FOLYAGE

Klaar voor een zomerse touch in je bruine lokken? Met een natuurlijke foilyage bereik je een mooie balans tussen donkere lokken en speelse kleurnuances. Prachtig op lange haren, alles is mogelijk! Wil je een zachtere vanillekleur? of een subtiele mocca gloed? We’ve got you!

Start typing and press Enter to search

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages