OLAPLEX

HOE WERKT OLAPLEX?

Olaplex is de Amerikaanse haarrevolutie die behandeld en beschadigd haar herstelt. Het verbindt de verbroken zwavelbruggen direct weer met elkaar, waardoor het haar in één behandeling weer in de originele, gezonde staat is. Met als direct resultaat sterk, veerkrachtig en glanzend haar. Wanneer het haar ernstig beschadigd is en het niet (opnieuw) chemisch behandeld kan worden, kan het haar met een Olaxplex behandeling hersteld worden, zodat een kleur- of permanentbehandeling nu wel mogelijk is. Dit kan tijdens de chemische behandeling of in een aparte behandeling zonder dat het haar gekleurd of gepermanent wordt.

Olaplex behandeling

OLAPLEX BEHANDELING BIJ HIZI HAIR

Omdat wij houden van mooi haar, zijn we een beetje verliefd geworden op Olaplex. Alle Hizi Hair kapsalons werken met dit revolutionaire product en de resultaten zijn iedere keer weer een overweldigend succes. Je kunt in iedere Hizi Hair kapsalon met en zonder afspraak terecht voor sterk, glanzend en gezond haar met een langer kleurbehoud door een van de Olaplex behandelingen.

Olaplex Color treatment vanaf € 27,30 / Hizi Hair Card prijs € 24,57
Brengt je haar weer in topconditie door verbroken en beschadigde zwavelbruggen te herstellen en nieuwe beschadigingen te voorkomen tijdens je kleurbehandeling of permanent. Resultaat: gezond en glanzend haar met langer kleurbehoud.

Olaplex Maximum treatment € 41,05 / Hizi Hair Cardhoudersprijs € 37,35
Geen kleur of permanent, maar wel gezond haar? Dit is de uitgebreide Olaplex herstelbehandeling om beschadigd en verzwakt haar weer te herstellen. Olaplex verbindt verbroken zwavelbruggen in het haar en herstelt beschadigingen voor optimaal resultaat en sterk, gezond en glanzend haar dat weer tegen een stootje kan.

Olaplex No.3 thuisbehandeling € 32,95 / Hizi Hair Cardhoudersprijs € 23,07
Thuisbehandeling om het haar 1 keer per week te herstellen na het gebruik van thermische behandelingen (föhn, stijltang etc.). Olaplex No.3 is te koop in de Hizi Hair webshop en in iedere Hizi Hair kapsalon.

Met je Hizi Hair Card krijg je ook op de Olaplex treatments altijd 10% korting en 30% korting op Olaplex No.3 voor thuis, ook in onze webshopKijk voor meer informatie over Olaplex op www.olaplex.nl en op www.facebook.com/OlaplexNederland.

VERKRIJGBAAR BIJ ALLE SALONS OF SHOP ONLINE

Start typing and press Enter to search

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages