WIJ MOGEN 2 NIEUWE FRANCHISENEMERS VERWELKOMEN!

YES! 1 juli mochten we weer twee nieuwe franchisenemers verwelkomen! Debora Elzinga heeft Hizi Hair Zoetermeer Oosterheem overgenomen van Sacha-Sevim Güzeler en Wendy Bals is de nieuwe franchisenemer van Hizi Hair Castricum, die Anne-Christien van Beekhuizen-uit de Bosch overdraagt.

Wendy begon als junior bij Haarmode 2000 in Castricum en is hierna doorgegroeid naar haarstylist en trainster. “Na een korte break ben ik sinds 2019 weer terug bij Hizi Hair Castricum. Ik heb van Anne-Christien supermooie kansen gekregen om me verder te ontwikkelen en door te groeien en ben haar hier heel dankbaar voor!
Ik heb ontzettend veel zin in een eigen Hizi Hair salon, zeker met dit superleuke en fantastische team ❤️🔥”
We zijn blij dat we Wendy mogen verwelkomen als nieuwe franchisenemer en zijn ervan overtuigd dat zij de perfecte match is met deze mooie salon!

De klanten van Hizi Hair Zoetermeer Oosterheem kennen Debora waarschijnlijk al als leidinggevende van deze prachtige salon. “Ik startte 17 jaar geleden bij Hizi Hair als junior en vind het fantastisch dat ik hier nu de stap naar franchisenemer mag maken. Echt geweldig om deze kans te krijgen bij zo’n mooi bedrijf, dat doorgroeien alleen maar stimuleert.” Sacha, die de salon aan Debora overdraagt, is er zeker van dat de salon in goede handen is. De twee hebben een prachtige samenwerking gehad, dus daar bestaat geen twijfel over.
Debora zegt het volgende: “Ik wil met name Sacha heel erg bedanken voor de fijne samenwerking deze 17 jaar en het vertrouwen om deze super salon mét super team over te nemen. Wij gaan knallen!🌟“

Gefeliciteerd dames, met deze fantastische nieuwe stap in jullie carrière bij Hizi Hair en welcome to the club!🍾

Start typing and press Enter to search

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages