HIZI HAIR AMSTERDAM CEINTUURBAAN OPENT OP 12 OKTOBER

LUCKY NR7! Onze 7e (!) Hizi Hair salon in Amsterdam opent dit najaar! En wel in de Pijp aan de Ceintuurbaan nr 133. Vanaf 12 oktober ben je welkom in deze prachtige salon. We zijn bijzonder trots op deze top lokatie.

Extra cool: het is wederom José van der Velden die deze kans grijpt en hiermee haar 5e Hizi Hair salon opent naast Hizi Hair Amsterdam Buitenveldert, Mercatorplein, Tussenmeer en Badhoevedorp (opening 4 oktober 2021).

“Ik vind het fantastisch om met al mijn medewerkers te groeien. Daarom heb ik twee salons tegelijk gekocht (Badhoevedorp & A’dam Ceintuurbaan). Why not?! Voor mij een hele uitdaging, maar ik houd daarvan: iets doen wat ik nog niet eerder heb gedaan. Vol vertrouwen de toekomst in, heerlijk! Natuurlijk is het ook spannend. Ik heb er twee nachten niet van geslapen, maar ik weet dat ik het kan en heb veel support vanuit mijn teams en vanuit Hizi Hair als franchisegever. Ik vind het belangrijk om hiermee een voorbeeld te zijn voor mijn medewerkers. Lead by example. Ik geniet er echt van wanneer zij ook doorgroeien 👏 Het hele proces van salons openen vind ik daarnaast ontzettend leuk. Nieuwe omgevingen ontdekken, nieuwe mensen ontmoeten en nieuwe skills ontwikkelen. Ik word daar helemaal happy van. Ik blijf dromen over eventuele volgende stappen: misschien een keer de grens over?”

Klaar voor een frisse coupe? Je maakt je afspraak heel makkelijk online via de button hieronder.

We kijken er heel erg naar uit je te zien 

Start typing and press Enter to search

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages