HIZI HAIR DONGEN OPENT OP 1 DECEMBER

WANT DAN DENK IK AAN BRABANT… Ja hoor, de eerste Hizi Hair in Brabant is een feit! Op 1 december opent er een prachtige salon in Dongen aan de Hoge Ham 39  Deze locatie is al jaren bekend als kapsalon,  maar met de komst van  franchisenemer Ricardo Hofman zal de salon omgetoverd worden tot heuse Hizi Hair salon met de kwaliteit en professionaliteit die je van ons gewend bent. 

Ricardo opent met deze salon alweer zijn tweede salon naast Hizi Hair Gorinchem.

“Vol trots kan ik jullie vertellen dat we eindelijk de stap maken naar het mooie Brabant. Met gezonde spanning ga ik dit avontuur aan. Toen ik vier jaar geleden startte bij Hizi Hair als operationeel manager woonde ik in Breda. Tijdens mijn sollicitatiegesprek vroeg ik Dimitri Last, eigenaar van Hizi Hair, of hij niet wat salons voor mij kon openen in Noord-Brabant, omdat ik steeds zo een stuk moest rijden… 😅 Nu ga ik dat gewoon zelf doen in een fantastisch mooi pand in Dongen! We zijn inmiddels al twee maanden bezig om het leuke team Hizi Hair proof te maken en zijn er helemaal klaar voor. Vanaf 1 december is iedereen welkom en staat de koffie klaar. Op z’n Brabants: houdoe 👋🏻

Wij zijn super trots op deze stap en het team in Dongen. Wil je alvast een afspraak maken? Dat kan! We kijken er naar uit je te mogen ontvangen in Brabant!

Start typing and press Enter to search

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages