1, 2, 3, 4… OVERNAMES!

Hizi Hair groeit! Niet alleen het aantal Hizi Hair salons stijgt, ook steeds meer franchisenemers kiezen voor een uitbreiding. We zijn er trots op dat haarstylisten binnen onze organisatie de kans krijgen zich te ontwikkelen in de richting die bij hen past en steeds weer nieuwe uitdagingen aan kunnen gaan.

Met veel plezier én succes is de ambitieuze Suzan Wijnbergh sinds 2019 franchisenemer van Hizi Hair Amsterdam Maasstraat.  Per 1 april neemt Suzan de Hizi Hair salon in Aalsmeer over van de Hizi Group:

“Na 3 jaar hard gewerkt te hebben om de Maasstraat in Amsterdam tot een succes te maken, ben ik aan een nieuwe uitdaging toe! Ik heb dan ook super veel zin om in Aalsmeer met het team aan de slag te gaan, te gaan knallen en ook van deze salon een succes te maken! 💪🏽

Per 1 april verkoopt franchisenemer Sacha Güzeler twee van haar vijf salons aan Wendy Lommers. Wendy is al franchisenemer van Hizi Hair Leiden Centrum en Hoofddorp Centrum. Voor beide dames een geweldige kans richting hun wensen voor de toekomst.

Wendy vertelt: “Het kan snel gaan. Zo heb ik binnen een jaar ineens 4 kapsalons. Super om ook deze uitdaging aan te gaan! Ik voel me gesterkt om deze stappen te maken door de ondersteuning van uit Hizi Hair en mijn franchisemanager. Maar ik zou dit sowieso niet kunnen zonder mijn enthousiaste teams en mijn zelfstandige leidinggevenden in zowel mijn huidige salons in Hoofddorp en Leiden, als mijn nieuwe salons in Nootdorp en Den Haag Ypenburg. We doen dit met elkaar. Thnx teams! Ik heb er heel veel zin in!”

De VOF van Tessa en Nathalie heeft in Voorschoten al laten blijken dat deze twee franchisenemers een topteam zijn! Dit succes zetten ze graag voort met de overname van de Hizi Hair salon in Bodengraven.

“Met veel trots en enthousiasme gaan wij samen een nieuw avontuur tegemoet! Al een paar jaar bundelen wij onze krachten als VOF bij Hizi Hair Voorschoten en vullen we elkaar goed aan. In Bodegraven bouwen we onze succesvolle samenwerking nu verder uit, samen met een heel leuk en kwalitatief team. Een leuke challenge voor ons om ook hierin weer onze balans samen te vinden. Wij hebben er super veel zin in! 🤗 Tot binnenkort!”

Wij wensen Suzan, Wendy, Nathalie en Tessa veel succes en plezier bij het ondernemen in hun nieuwe Hizi Hair salons. ✨🍀

Start typing and press Enter to search

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages