Beste leerbedrijf 2022

Hizi Hair is verkozen tot het beste leerbedrijf voor mbo-studenten in de sector Voedsel, Groen en Gastvrijheid (VGG). Nooit eerder won een kappersbedrijf deze titel in de sector met ruim 40.000 erkende leerbedrijven. Vanwege de ketenerkenning dingt Hizi Hair met al haar 78 kapsalons op 16 mei samen met acht andere finalisten mee naar de landelijke titel ‘Beste Leerbedrijf’ tijdens het Ambassadeursgala, georganiseerd door de MBO Raad en SBB.

Hizi Hair Beste leerbedrijf 2022

Bij Hizi Hair krijgen kappers de gelegenheid zich te ontwikkelen in de richting van hun ambitie en talent, of dat nou topkapper, trainer, kleurspecialist of franchisenemer is. Dat maakt Hizi Hair niet alleen voor mbo-leerlingen de beste opleider, maar ook voor andere kappers die op zoek zijn naar groei.

Hizi Hair Academy: ontwikkeling voor de hele organisatie
Naast hun mbo-opleiding volgen leerlingen een speciaal door Hizi Hair ontwikkeld opleidingsprogramma op trainingsavonden in de salon, dat bijdraagt aan hun vaktechnische en klantgerichte skills. Bovenop de continue training en begeleiding in de Hizi Hair kapsalons, maken de mbo-leerlingen bij Hizi Hair ook gebruik van opleidingen aan de Hizi Hair Academy in Lijnden. De inspirerende trainingsruimtes en motiverende Academy Trainers nodigen direct uit tot ontwikkeling en groei. Voor de gehele Hizi Hair organisatie zijn er trainingen op ieder niveau, gericht op het aanleren of verbeteren van alle aandachtspunten binnen de kapsalon en branche.

“Bij Hizi Hair willen we niet alleen onze klanten iedere dag mooier maken, maar ook onze haarstylisten. Wij geven je graag de gelegenheid om je te ontwikkelen in de richting van jouw ambitie en talent, of dat nou topkapper, trainer, kleurspecialist of franchisenemer is. Dat maakt ons niet alleen voor mbo-leerlingen de beste opleider, maar ook voor andere kappers die méér willen en op zoek zijn naar groei.”, aldus Barbara Gobius du Sart, algemeen franchisemanager en opleidingsmanager van Hizi Hair.

Trots op titel Beste Leerbedrijf als eerste kappersbedrijf
Tijdens de steekproeven van Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) onder de leerbedrijven, heeft SBB de kwaliteit van opleiden in alle Hizi Hair salons ‘excellent’ bevonden. Hierna volgde de nominatie en nu de titel in de sector VGG. “Voor mij is dit één van de mooiste dagen als directeur van Hizi Hair. Ik ben ontzettend trots. Het geeft ook aan dat de kappersbranche aan het professionaliseren is. We hopen natuurlijk op de landelijke titel, maar dit is al zo’n groot compliment voor onze trainers, franchisenemers, ons opleidingsprogramma én al onze junior stylisten!”, vertelt Dimitri Last, algemeen directeur van Hizi Hair.

De finale
Met de verkiezing vragen het ministerie van OCW en SBB aandacht voor de 250.000 erkende leerbedrijven en de ruim 300.000 praktijkopleiders. Door hun inzet kunnen mbo-studenten de praktijkervaring opdoen die ze hard nodig hebben. Maandag 16 mei organiseren de MBO Raad en SBB het Ambassadeursgala. Dan kiest een jury de beste mbo-student van Nederland en worden de landelijke winnaars van de verkiezing Beste Leerbedrijf bekendgemaakt. Zij mogen zich een jaar lang Beste Leerbedrijf van Nederland noemen.

Kom leren bij Hizi Hair!
Wij zijn altijd op zoek naar Junioren, zowel BOL als BBL. Bekijk onze vacatures via onderstaande knop.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Hizi Hair | Barbara Gobius du Sart | 06 4028 2738 | [email protected]

Start typing and press Enter to search

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages