STARTING OFF STRONG THIS MONTH

Yeah, we kondigen met enthousiasme aan dat Hizi Hair met de ingang van mei wel 3 overnames heeft! Bij Hizi Hair blijven we bezig en staan we nooit stil. Niet in de salon, niet op het hoofdkantoor, maar ook blijven we doorpakken in de ontwikkeling van het merk én onze haarstylisten.

We kunnen dan ook met trots vertellen dat we er weer een nieuwe franchisenemer bij hebben! Lillian de Vaal heeft Baarn overgenomen van Anne-Christien.

“Na 15 jaar als haarstylist en leidinggevende in Hizi Hair Baarn, ben ik toe aan een nieuwe stap. Met heel veel trots en enthousiasme kan ik vertellen dat ik vanaf 1 mei franchisenemer ben geworden van ‘mijn’ Hizi Hair Baarn. Ik ben heel blij dat Anne -Christien mij deze kans heeft gegeven en ik ga het succes van de salon voortzetten. Een onwijs gave uitdaging waar ik veel energie van krijg. Samen met mijn top team gaan we er wat moois van maken!”

Ook verwelkomen wij Leonie de Ruiter als nieuwe franchisenemer. Per 1 mei nam zij Amersfoort Eemplein over van Petra Tuit.

“Na jaren een droom te hebben gehad is hij dan vanaf 1 mei werkelijkheid geworden. Mijn eigen Hizi Hair salon! Al jaren maak ik met plezier mensen nóg mooier. Ook de komende jaren wil ik dat vanuit m’n passie blijven doen. Met deze extra uitdaging kan ik dat nog beter uitdragen. Ik ben gemotiveerd en heb heel veel zin in de komende tijd! De koffie staat klaar, zien we jou snel?”

Nog een wissel van de wacht; deze keer in Dronten. Gerdy uit de Bosch verkoopt deze salon per 1 mei aan Karin Koelewijn. Karin is nu al franchisenemer van Hizi Hair Lelystad, maar durft het zeker aan om nog een salon te franchisen.

“Wauw, wat een mooie kans! Twee salons in Lelystad en Dronten, zo dicht bij elkaar. Echt een droom die uitkomt en ook precies op het juiste moment. Na 3 jaar franchise in Lelystad zijn zowel ik als mijn team klaar voor groei en nieuwe uitdagingen. Ik heb er heel veel zin in en kijk ernaar uit om Dronten, samen met het fantastische team dat er al werkt, nog verder te laten groeien.”

Wij wensen deze dames veel plezier en succes toe. Wij hebben alle vertrouwen dat jullie dit gaan rocken!✨🍀

Start typing and press Enter to search

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages