WE’RE ON FIRE 🔥

YES! Juni begon goed!

Hizi Hair Arnhem centrum opende op 3 juni haar deuren. Graag verwelkomen we Rashmi Pherai in het team van franchisenemers:

“Als jong meisje van 6 jaar had ik mijn toekomst al uitgestippeld: ik zou kapper worden en ik zou mijn eigen winkel hebben!! Zo gezegd.. zo gedaan!! Ik ben sinds mijn 18e begonnen als hairstylist en heb me in veel verschillende salons ontwikkeld en laten inspireren. Ik heb altijd gezegd dat ik moet voelen wanneer ik weer uitgedaagd moet worden en vorig jaar toen mij werd gevraagd of ik wilde franchisen voor Hizi Hair, wist ik het gelijk! Na 15 jaar ervaring in de kapperswereld vond ik dat ik nu klaar was voor de volgende stap.
Ik ben heel erg enthousiast om mijn creativiteit te laten zien en om te groeien tot een betere hairstylist and ofcourse ondernemer!
Ik heb er super veel zin in! See you soon at Hizi Hair Arnhem! “ X Rashmi

Ook Cynthia de Graaf is sinds 1 juni een toevoeging aan ons franchiseteam. Zij is de nieuwe franchisenemer van de salon in de Meern. Deze salon waar ze al leidinggevende was, neemt ze over van Debbie van de Bilt-Jorna.

“Een eigen kapsalon, dat is al zo lang mijn droom! Na het werken bij verschillende salons kwam ik terecht in Utrecht Troosterhof. Dit voelde als een laatste kans om te ontdekken of het kappersvak wel echt iets voor mij was. Nu bijna 13 jaar later weet ik het zeker: het kappersvak én Hizi Hair passen mij zeker!
Nu is het zo ver en mag ik mij per 1 juni franchisenemer noemen van Hizi Hair De Meern! Missie Geslaagd!! Ik heb er heel veel zin in om samen met mij team Hizi Hair De Meern tot een succes te maken!” Liefs Cynthia.

Een bestaande franchisenemer die haar ondernemingen graag wilde uitbreiden is Dewi van Wijngaarden. Dewi nam op 1 juni Hizi Hair Almere Buiten over van Gerdy uit de Bosch.
“Na het avontuur aan gegaan te zijn met de koop van Almere Stad 4 jaar geleden, is het nu tijd voor het volgende avontuur: Hizi Hair Almere Buiten! Super veel zin in om met dit top team aan de slag te gaan!” X Dewi

Met deze verkoop nemen we na 36 jaar bij Hizi Hair afscheid van Gerdy uit de Bosch. Vanaf jongs af aan heeft Gerdy bijgedragen aan het vormgeven van eerst Haarmode 2000 en toen Hizi Hair en de manier waarop wij nu nog steeds werken: klantvriendelijk, efficiënt en vol passie.
Dank voor al jouw inzet en passie! ❤ We gaan je missen en wensen je alle succes én geluk in je nieuwe project.✨

We zijn onwijs trots op al deze toppers! Succes en veel plezier dames! 🙌🏼

Start typing and press Enter to search

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages