KAPSALONS HB CARE DUIVEN EN HIZI HAIR DUIVEN BUNDELEN KRACHTEN

De HB care kapsalon en Hizi Hair kapsalon, beide gelegen in Duiven, zijn per 1 juli 2022 samengegaan. De bundeling van krachten moet ervoor zorgen dat positie sterker wordt. Daarom is besloten om HB care te voegen bij het Hizi Hair merk.

Beide salons richten zich erop om mensen iedere dag mooier te maken. Dit doen wij doormiddel van het creëren van mooi haar. Als gelijkwaardige organisaties zijn wij ervan overtuigd dat de intensieve samenwerking meerwaarde zal bieden aan de klanten. Het nieuw samengestelde team van haarstylisten is enthousiast om aan de slag te gaan en zowel oude als nieuwe klanten te laten stralen!

 

De twee salons zullen samen verder gaan on de naam van Hizi Hair in de salon van Hizi Hair in de Elshofpassage. Wat veranderd er voor de Hizi Hair klant? Helemaal niks!

Afspraken die voor 1 juli zijn gemaakt, blijven staan. Ook kan je op de vertrouwde manier je afspraken blijven maken via onze website.
Ons nieuwe team bestaat uit Laura, Tamara, Kim, Herma, Michelle, Jazz, Amanda, Francheska. Graag stellen ze zich even aan jullie voor!

“Yes! Wat leuk dat we als nieuw team aan de slag mogen in de mooie salon van Hizi Hair Duiven! De afgelopen tijd hebben we elkaar goed leren kennen en weten elkaar dus perfect aan te vullen. We staan met een divers team voor jullie klaar en kunnen jullie dus als de besten advies geven, behandelen en bovenal laten genieten. We hebben vooral heel veel zin om jullie te mogen leren kennen en te verwennen tijdens een heerlijke haarbehandeling in een van onze massagestoelen. We hopen jullie snel te mogen ontmoeten. Wij zetten de koffie alvast klaar!”

Zien we je snel?

Start typing and press Enter to search

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages