HIZI HAIR OPENT HAAR EERSTE FLAGSHIP STORE IN UTRECHT HOOG CATHARIJNE 🥂

Deze week is onze eerste Hizi Hair flagship store geopend! Met een jaarlijkse doorloop van 31 miljoen bezoekers is er geen betere locatie voor zo’n unieke salon dan het bruisende Utrecht Hoog Catharijne The Mall gelegen aan het Centraal Station. Samen met de 24-jarige franchisenemer Mauri van de Steeg van de Steeg brengen we de Hizi Hair ervaring maximaal tot uiting op deze plek.

Op donderdag 7 juli brachten we het verleden en de toekomst samen tijdens het openingsfeest: Rudy Last, oprichter van Hizi Hair, knipte samen met Mauri het symbolische lint door. Een iconisch en bijzonder moment!
“Het is alsof ik me in het buitenland waan als ik hier rondkijk. Wat een unieke salon in Nederland! Ik ben ontzettend trots op mijn zoon Dimitri Last en alle Hizi Hair medewerkers die dit mogelijk hebben gemaakt. Jij als franchisenemer maakt het concept compleet, Mauri. Ik heb geen enkele twijfel dat jij dit tot een groots succes gaat maken!” Aldus Rudy.

Ook Mauri sprak vol trots de aanwezigen toe: “Eind vorig jaar wist ik dat ik de eerste Hizi Hair flagship store mocht gaan openen. Na maanden van verbouwen met ups en downs is het nu eindelijk zover. En eerlijk: het was het wachten waard. Ik voel me bevoorrecht, gezien en dankbaar dat ik deze kans krijg binnen Hizi Hair en heb vooral ontzettend veel zin om te gaan knallen met mijn fantastische team!”

We zijn onwijs trots dat we met Mauri deze grandioze winkel mogen openen. Heel veel succes voor jou en jouw team. Komt dat zien! 👀🖤

Start typing and press Enter to search

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages