HIZI HAIR’S 80ste SALON IS GEOPEND ✨

WHOEHOE! Met de opening van Hizi Hair in Alphen aan den Rijn stond op 1 oktober de teller op 80 salons. Met de overname van de prachtige salon van ‘Modern style’ zijn Tessa en Nathalie trotse eigenaren van hun 3de gezamenlijke Hizi Hair salon. Na hun succes met hun VOF in Voorschoten, namen ze eerder dit jaar de Hizi Hair salon in Bodegraven over.

We breiden nu nóg verder uit in Alpen aan den Rijn! Deze mooie kans kwam voorbij en we waren gelijk enthousiast en besloten de stap samen te nemen. Het leuke van het samenwerken in een VOF is dat we de taken kunnen verdelen, met elkaar kunnen overleggen en de risico’s, maar vooral ook het plezier samen delen. Het werkt voor ons fantastisch en hebben dan ook weer heel veel zin in dit nieuwe avontuur! We zien jullie graag snel aan het Herenhof, nummer 279. Onze haarstylisten staan te popelen om jullie te voorzien van een frisse coupe, tot dan!”
De salon wordt nu verbouwd en zal vanaf 2 december de Hizi Hair uitstraling hebben. 

Onze teller stond niet voor lang op 80 Hizi Hair salons, want op 20 oktober opende Hizi Hair Heiloo haar deuren! Tiana van Zijtveld, de ondernemer van de nieuwe vestiging, begon 6 jaar geleden met knippen in de Hizi Hair salon in Beverwijk. “De afgelopen jaren heb ik hard gewerkt om alle tools & kennis te vergaren.”  Na Beverwijk heeft Tiana op de werkvloer mogen staan in Heemskerk, Castricum en Bodegraven. Maar nu is het dan zover en opent zij haar eerst eigen Hizi Hair salon in Heiloo.

Ik ben super trots dat ik nu franchisenemer van Hizi Hair Heiloo ben! Met mijn team ga ik alles op alles zetten om van onze salon in Heiloo een groot succes te maken. Ik doe graag een shout-out naar alle collega’s, franchisenemers, salonmanagers en trainers waarvan ik heb mogen leren en mee heb mogen samenwerken. Ook wil ik Hizi Hair bedanken voor deze kans. Samen gaan we Heiloo laten shinen! 🌟”

We wensen de dames veel plezier en succes <3
Zien we jou snel? Maak nu gemakkelijk een afspraak online.

Start typing and press Enter to search

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages