WE’RE ON A ROLL!

Graag verwelkomen we Melanie de Jong bij ons team van Franchisenemers! Vanaf 1 november nam zij de Hizi Hair salon in Leidschendam over van Sacha Güzeler. Melanie werkt al 5,5 jaar bij Hizi Hair en heeft vele kanten van het kappersvak mogen zien. Zo heeft zij zichzelf ontwikkeld als floormanager en is doorgegroeid tot salonmanager. Daarnaast geeft Melanie graag haar kennis door als trainer. Het was dus geen verrassing dat de volgende stap zelf ondernemen zou zijn.

“Het is een meisjesdroom dat uitkomt en wat ben ik trots! Een eigen kapsalon, en nog wel bij Hizi Hair! Dé organisatie waar ik met heel veel plezier werk en een mooie ontwikkeling heb mogen doormaken. Het is een fantastische stap naar franchisenemer, en dat in de salon waar ik me zo thuis voel en iedere dag met een geweldig team mensen nóg mooier mag maken. ❤ Sacha, enorm bedankt voor al deze kansen! Ik heb er ontzettend veel zin om uw succes met deze salon en dit team voort te zetten!”

Niet alleen Melanie nam per 1 november een salon over. Ook José van der Velden kreeg er een salon bij! Zij neemt de salon in Hoofddorp Centrum over van Wendy Lommers.

José vertelt:
“ Yes, salon nummer 6! Weer een mooie uitdaging erbij. Ik heb veel zin om met dit leuke team verder te bouwen aan groei & succes. Let’s go!”

We wensen beide dames onwijs veel succes en plezier bij het ondernemen in hun nieuwe salon!
You got this ❤

Start typing and press Enter to search

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages