WAUW! Genomineerd voor Beste Leerbedrijf 2024

Beste Leerbedrijf in de sector Voedsel, Groen en Gastvrijheid. We wonnen de prijs al eens in 2022 en dit jaar zijn we wéér genomineerd! Wat een fantastische erkenning voor onze 81 Hizi Hair salons en Hizi Hair Academy. Het opleiden en ontwikkelen van onze haarstylisten zit al 40 jaar in het DNA van ons bedrijf. We zijn dan ook niet voor niets al jaren een Erkend Leerbedrijf voor MBO studenten. Onze sterke focus op de ontwikkeling van junior haarstylisten (die naast het werk in de salon een MBO opleiding volgen) wordt wederom bekroond met deze prachtige nominatie. Deze jonge haarstylisten hebben een centrale rol in onze salons en zijn vaak het eerste gezicht wat de klant ziet bij binnenkomst.

In het bijzonder willen we alle (Academy) trainers feliciteren: JULLIE maken dit waar! Wekelijks worden er (avond-)trainingen georganiseerd voor alle teams. Opleiden doen we met op 3 manieren: vanuit hart, hoofd en hand.

❤️ Ontwikkeling van zelfvertrouwen en zelfkennis

🧠 Kennis over haar, behandelingen en communicatie

✋🏻 Vaktechniek die je meteen in de praktijk kan toepassen

Junior haarstylisten krijgen zo de beste opleiding in de praktijk en kunnen al in een vroeg stadium meewerken om klanten nóg mooier te maken. Dat is niet alleen een ontzettend waardevol onderdeel van de opleiding, maar maakt werken als junior haarstylist bij Hizi Hair ook een stuk leuker!

Vandaag nam Esther Magre, onze Head of Education, de nominatie in ontvangst van Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Zo trots!

Start typing and press Enter to search

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages