DÉ HIZI HAIR SALON VAN 2022

Hizi Hair Woerden is Dé Hizi Hair Salon 2023

Gisteravond was het weer tijd voor onze feestelijke nieuwjaarsreceptie. Na deze de afgelopen 2 jaar online te moeten hosten, konden we dit jaar weer groots vieren op ons hoofdkantoor in Lijnden met meer dan 200 aanwezigen! Tijdens dit event werd zoals elk jaar de felbegeerde titel ‘De Hizi Hair salon van het jaar’ uitgereikt. Dit jaar waren er maar liefst 8 salons genomineerd.

De genomineerden worden geselecteerd op zaken als: omzetgroei, klantenaantallen, winst, formule en klantenbeoordeling. Het is het team van Hizi Hair Woerden dat voor het tweede jaar op een rij (een unieke prestatie!) vanwege de fantastische resultaten nogmaals mag shinen als dé Hizi Hair salon!

Hizi Hair Woerden - Salon van het jaar 2022

Op het podium stonden gisteravond de franchisenemers van de genomineerde salons in spanning te wachten op het verlossende woord van Dimitri Last, algemeen directeur van Hizi Hair. “En de winnaar is… Woerden!” de uitslag werd gevolgd door knallende confettikanonnen, een daverend applaus en gegil van het winnende team.
Monica Ziesing, de kersverse franchisenemer van de salon, maar al jaren onderdeel van het team als salonmanager, omschrijft hoe zij het moment heeft ervaren. ‘Ik stond als verstijfd! Ik besefte het eerst totaal niet!’

Monica werkt al ruim 10 jaar in de Hizi Hair salon in Woerden en heeft per 1 januari 2023 het stokje als franchisenemer overgenomen van Daniëlle Noorlander. Volgens de twee ligt hun succes bij de goede dynamiek binnen het team. Monica vertelt, “We hebben niet echt een geheim, we doen niet iets geks. Maar ons team is een goed geoliede machine, dit zorgt voor kwaliteit en een goede sfeer en dat heeft als resultaat dat klanten graag bij ons in de salon komen en met een glimlach de salon verlaten.”

Jullie hebben het verdient, wees trots en geniet! ❤️

Overige genomineerde salons:
Nikki van Lindenberg – Hizi Hair Utrecht Oudwijk
Monique Van Gent – Hizi Hair Haarlem
Nathalie Li – Bergkamp – Hizi Hair Nieuw-Vennep
Diane Bluemink – Hizi Hair Zeist
Mandy Van Rooijen – Hizi Hair Ede
Lillian De Vaal – Hizi Hair Baarn
Sacha-Sevim Güzeler – Hizi Hair Zoetermeer Rokkeveen

Start typing and press Enter to search

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages