WERKEN BIJ HIZI HAIR? DAT KAN!

Ontdek de vele (doorgroei-)mogelijkheden!
Op zoek naar een plek als startende haarstylist, of heb jij ambitie om je verder te ontwikkelen tot topstylist, trainer of misschien wel leidinggevende van een eigen Hizi Hair salon? Door vele doorgroeimogelijkheden bij Hizi Hair helpen wij jouw dromen waar te maken. We hebben we verschillende vacatures op verschillende plekken in ons bedrijf: van (junior) haarstylist tot leidinggevende, en van trainer tot medewerker op ons hoofdkantoor.

 

Opleiding binnen Hizi Hair: Excellent leerbedrijf
Bij Hizi Hair staat persoonlijke ontwikkeling centraal. We investeren in onze (junior) haarstylisten door het aanbieden van vele opleidingen, waaronder trainingsavonden in de salon én cursussen in onze eigen Hizi Hair Academy. Hizi Hair is in november 2021 wederom verkozen tot ‘excellent leerbedrijf’ door de SBB. De SBB is in Nederland onder andere verantwoordelijk voor het erkennen van leerbedrijven voor vmbo en mbo. Daarnaast dragen ze zorg voor voldoende stages en leerbanen en het bevorderen van de kwaliteit daarvan.

De titel ‘excellent leerbedrijf’ betekent dat de manier waarop wij onze junior stylisten opleiden niet alleen erkend wordt door de SBB, maar dat zowel binnen de salon als in onze Hizi Hair Academy de trainingen van een dusdanig hoog niveau zijn dat we hierin ‘excellent’ scoren. Daar zijn we trots op!

 

Extra arbeidsvoorwaarden bij Hizi Hair
Vanaf 1 december 2021 krijgen Hizi Hair haarstylisten van alle niveaus een loonsverhoging van 3%. Dit is vooruitlopend op een nieuwe CAO verhoging en dus bovenop de huidige CAO. Mocht je in de nabije toekomst bij Hizi Hair komen werken, dan geldt dat ook voor jou!
Vanaf het niveau haarstylist krijg jij een prestatiebeloning van 5% wanneer je 5% boven jouw normomzet scoort. We berekenen dit maandelijks door in je salaris. Een mooie manier om wat extra’s te verdienen.

 

Ben je benieuwd?
Hier vind je al onze vacatures. Zoek makkelijk op functie of plaatsnaam. Voor een uitgebreide functieomschrijving klik je op de vacature. Solliciteren gaat eenvoudig door onderaan de vacature op de sollicitatie button te drukken.

 

Stuur je liever een open sollicitatie?
Dat kan! Klik dan hier

Start typing and press Enter to search

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages